Lentepoets

Het is lente en dat wil zeggen: tijd voor frisheid en verandering. Wij hebben hier op ons kot dan ook effectief een lentepoest gehad. Dan heb ik het niet alleen over stofzuigen en dweilen maar ook over het herinrichten van je kamer. Mijn vriend en ik hebben ons bed eens in een andere hoek van de kamer gezet en wat kasten verplaatst. 

Let op, ik zeg je wel, eens je hier mee begint, moet je er echt wel met de volle honderd procent voor gaan. Dit wil bijvoorbeeld zeggen dat je dus best ineens je lakens kan verversen. Of  laat die stoffe winterlakens eens verluchten uit het raam. Wij hebben ook de tijd genomen om de posters, die ik weet niet hoe lang al in de kast liggen, op te hangen. 

Als je een hele dag bezig bent met het poetsen en herinrichten van je kamer krijg je op een gegeven moment nieuwe inzichten. Mijn vriend en ik kwamen op een leuk idee voor nieuwe verlichting in onze kamer. Tegenwoordig zijn LED-strips enorm in de mode. Dat is een strip die je tegen de muur kan plakken en waarvan je zelf de kleuren van het licht kan installeren via een afstandsbediening of een app. Mijn vriend en ik dachten dat het wel een cool zicht zou zijn in onze kamer. Dus we bestelden zo’n LED-strip. 

Nu onze kamer helemaal proper en opnieuw ingericht is met extra decoratie, vinden wij het helemaal niet meer zo erg om in ons kot te blijven. Met veel plezier zelfs! Dus voor de mensen die het helemaal gehad hebben. Doe eens iets aan je kamer. Houd ook een lentepoest in uw kot. Zo verdrijf je wat tijd en maak je jouw omgeving wat gezelliger. 

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Sterre gebarentaal
Stem mee voor het “Gebaar van het Jaar”