Studenten over aankomende blokperiode: “Het is stom om daar kritiek op te geven, boeie zelfs”

De blokperiode komt eraan. Voor studenten die zich dan liefst opsluiten achter hun bureau, hebben de coronamaatregelen wellicht niet heel veel invloed. Maar ook veel studenten hebben nood aan openbare studeerplekken. De sociale controle of het gevoel dat ze niet de enige zijn die moeten blokken, is voor hen vaak noodzakelijk om goede punten te behalen. STUDY360 zorgt daarom voor coronaproof studeerplekken in de stad Antwerpen. Het lijkt er dus op dat de blokperiode weer wat normaler kan verlopen? Of niet? Hoe kijken studenten zélf eigenlijk naar de aankomende examenperiode? Rik, Louise, Kim en Danaé geven antwoord!

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Olivier Sauveur
Olivier Sauveur: “Tijdens concerten gaat het alle kanten uit”