Zes astrologische trends van het moment

Astrologie is helemaal hot and happening. Van tarotkaarten tot meditatie: steeds meer mensen verdiepen zich in de sterrenkunde en spiritualiteit. Daar zit TikTok zeker voor iets tussen. Op het sociale mediaplatform vind je een hele community astrologieliefhebbers. Ook het coronavirus draagt zijn steentje bij aan de groeiende populariteit: spiritualiteit biedt houvast. Hieronder vind je zes trends van het moment.

  1. Manifest your dreams

Manifesteren is wellicht dé trend van het moment. Schrijf je wensen en dromen voor de toekomst neer, en ze komen vanzelf uit: the law of attraction. Het idee is dat je aantrekt wat je de wereld in stuurt. Wil je slagen voor al je examens of hoop je op een berichtje van je crush? Het kan allemaal, zolang je er maar echt in gelooft en het neerschrijft.

  • Je eigen gedetailleerde birth chart

Misschien vroeg iemand je onlangs wel wat je gebruikersnaam is op Co-Star. De astrologie-app toont je aan de hand van je geboorte-informatie (zo gedetailleerd als de minuut waarop je ter wereld kwam), hoe je horoscoop er in detail uitziet. Je weet toch al lang dat je sterrenbeeld schorpioen is, zeg je? Wacht maar tot je de wondere wereld van de geboortehoroscopen ontdekt.

Je kan je vrienden en familie toevoegen op de app en kijken hoe goed jullie volgens de sterren bij elkaar passen. Misschien zijn jij en je beste vriendin wel soulmates. 😊

  • Een hippiefestival in huis met wierook

Afgelopen zomer moesten we het doen zonder hippiefestivals met wierookgeur. Met een paar rustgevende geurstokjes tover je je eigen woonkamer om tot een zomers vrijheidsparadijs, én verjaag je alle boze geesten uit je woning. Een paar TikTokwierooktips:

  • Beweeg je wierookstokje met de klok mee om positiviteit en welvaart aan te trekken. Een must in de Coronacrisis.
  • Beweeg je wierookstokje tegen de klok in om negatieve energie uit je omgeving te jagen.
  • Beweeg je wierookstokje in de vorm van een pentagram voor bescherming.

Op welke manier je je wierookstokje beweegt: het betekent altijd iets goeds. Elke wierookgeur heeft ook een eigen kracht. Patchouli is goed tegen depressie en angsten, sandelhout reinigt de energie van een kamer en rozemarijn maakt van jou een echt blokbeest.

  • Een steen voor iedere gemoedstoestand

Last van nachtmerries of wil je 24/7 bescherming van negatieve energie? Een edelsteen of kristal onder je hoofdkussen of in je handtas kan je daarbij helpen. Leg een Amethist op je nachtkastje als je onrustig slaapt of een Celestien als je helderder wilt dromen.

Ieder sterrenbeeld heeft zijn eigen unieke steen. Een mooi begin van jouw edelstenencollectie.

  • Een gezonde geest mediteert

Mediteren helpt je om even helemaal terug te keren in jezelf. Perfect voor je dagelijkse rustmoment of om even te ontsnappen van alle problemen in de wereld. Wil je weten over meditatie voor beginners? Hou wrAP in de gaten en lees maandag hoe Yente haar eerste kennismaking met meditatie ervaart.

  • Online tarotlezingen

Sinds een tijd vind je op Youtube een assortiment gratis tarotlezingen. Wil je weten wie je soulmate is of hoe 2021 er voor jou uitziet? Een simpele zoekopdracht en je komt erachter. Je kiest aan het begin van zo’n Youtubevideo een edelsteen die je aantrekt, en op basis daarvan kom je erachter wat de sterren jou te vertellen hebben. Aanraders op Youtube zijn The Gem Goddess en Vanessa Somuayina.

Altijd al willen weten hoe tarot werkt? Senna zocht het voor je uit in een interview met astrologe Marjon Jongbloed.

ColofonNaam
Tekstbadges_tekstMarie De Pooter
AudioSenna Brammer
Eindredactie tekst
Eindredactie online
Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
“Kinderen worden vergeten in de strijd tegen hiv”