Weer voltijds naar de campus

Na anderhalf jaar mogen studenten van de universiteit en de hogeschool terug voltijds aan het nieuwe academiejaar beginnen. Het zal een hele opluchting zijn, maar toch schrikt het een paar studenten af.

Laura (19) is bang om voltijds naar de campus te gaan. Ze start nu aan haar tweede jaar hogeschool. ‘’Ik heb mijn eerste jaar volledig online gedaan en heb dus niet echt mensen leren kennen. Het voelt echt alsof ik terug naar het eerste middelbaar ga en ik ben bang dat ik geen vrienden ga maken.’’ Ze kijkt er ook niet helemaal tegen op en is aan de ene kant ook blij dat ze de kans krijgt om nieuwe mensen te leren kennen. ‘’Ik ben wel nieuwsgierig naar het echte studentenleven en hoop dat het nu terug op kan starten.’’

Ook Jill (20) is niet al te blij om terug naar de campus te gaan, zij vond de onlinelessen net heel fijn. ‘’Ik vond de onlinelessen zo erg niet. Ik had meer tijd voor mezelf en voor aan mijn taken te werken.’’ Ze zit niet op kot en moet elke dag met de trein naar school komen. ‘’Hierdoor verspil ik enorm veel tijd, die ik echt nodig heb.’’ Ze kijkt er toch ook naar uit om terug voltijds naar de campus te komen. ‘’Ik heb mijn vrienden echt gemist en ik zal blij zijn dat ik ze terug elke dag kan zien.’’

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Studenten gebruiken Rilatine: “Dat was ook zo in mijn tijd”