Krakers in de Croky Cup

Op naar de Heizel. Het avontuur begint. De Croky Cup staat garant voor spektakel en verrassingen. 

Dat was dinsdag het geval in Deinze, waar Eupen met een droge 3-0 terug richting Oostkantons werd gestuurd. In de Henegouwse derby tussen Seraing en Charleroi verzekerden de ‘Metallo’s’ pas in de verlengingen de 4-1 overwinning.  

Geen verrassingen op woensdag. Met Cercle Brugge – Beerschot werd een kraker gespeeld die Cercle wist te winnen met duidelijke 3-1 cijfers. Landskampioen Club Brugge had veel moeite met Patro Eisden en kon pas in de verlengingen het verschil maken dankzij twee doelpunten van Noa Lang: 0-2.  

Op donderdag wacht zowel voor Antwerp als voor Kortrijk en Anderlecht een duel met een topteam uit de Challenger Pro League. The Great Old trekt richting een uitverkochte Freethiel voor de ‘Scheldederby’ tegen leider SK Beveren en Kortrijk neemt het op tegen co-leider RWDM uit de Challenger Pro League. Anderlecht bereidt zich voor op een confrontatie met Lierse op Het Lisp. Vanavond weten we welke verrassingen de Croky Cup nog in petto heeft. 

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Lichtbollen en mensen op achtergrond
UA studente Valerie (22): “De universiteit moet beter communiceren over de mentale ondersteuning die ze aanbiedt”