Laatste zesdaagse voor Iljo Keisse: “Toen hij begon, hadden we nooit durven dromen dat het zo mooi ging zijn”.

Iljo Keisse is bezig aan zijn laatste Zesdaagse van Gent. Dat de Koning van het Kuipke de grote publiekslieveling is, is dan ook te merken aan de massale opkomst. Keisse wist de Zesdaagse zeven keer te winnen en nam twee keer deel aan de Olympische Spelen. Op de weg zijn vooral zijn zege in de ronde van Turkije in 2012 en zijn overwinning in de slotrit van de Giro in 2015 memorabel. Ronnie Keisse, uitbater van Café de Karper en vader van Iljo Keisse, is enorm trots op de carrière van zijn zoon.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
School.com