Studentenclubs vieren samen kerst op UAntwerpen

Na drie jaar afwezigheid vond kerst opnieuw de weg naar de UAntwerpen. Op donderdag 22 december stond de tweede en laatste kerstmarkt op de agenda met heel wat leuke activiteiten. 

Op de campussen van de Universiteit Antwerpen sloten de studenten het jaar af op een feestelijke manier. ‘Kerst op UAntwerpen’ bood sfeer en gezelligheid aan voor de vele bezoekers. Zelfs het slechte weer hield de mensen niet tegen om langs te komen op de kerstmarkt. 

De studentenkoepel Unifac organiseerde verschillende activiteiten zoals een kledinginzameling. Met deze kerstacties probeerde de studentclub zoveel mogelijk geld op te halen voor een goed doel genaamd Welzijnsschakels, een organisatie die strijdt tegen armoede. 

De opkomst was een groot succes. De bezoekers genoten er met volle teugen van een glaasje warme chocomelk in het gezelschap van hun vrienden. 

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Burgemeester van Edegem Koen Metsu (N-VA): “Er kan zo veel met de klimaatsubsidie, ik zou een lijst van meer dan honderd ideeën kunnen geven”