Antwerpse vechtsporters nemen het tegen elkaar op in Sporthal Het Rooi

Liefhebbers van vechtsport kijken alvast uit naar zaterdag 27 november. Dan gaat in Sporthal Het Rooi in Berchem de vierde editie van vechtsportgala ‘Round 3’ door. Vijf erkende Antwerpse vechtsportclubs slaan hiervoor de handen in elkaar. Het gaat om de clubs Antwerp Piranhas, The Bulldogs, Team Unbreakable, Said Gym en Team ’t Rooi.

In totaal nemen er 60 atleten deel aan het gala die grotendeels ook Antwerpenaren zijn. Ze nemen het tegen elkaar op in thaiboks en MMA (Mixed Martial Arts) wedstrijden. Schepen voor Sport Peter Wouters is alvast positief over het sportevenement: “Het blijft een vrij uniek gegeven dat vijf clubs de krachten bundelen om aanstormend Antwerps vechtsporttalent de kans te geven om in een kwaliteitsvol en veilig kader hun sport in de kijker te zetten. Zo kunnen ze tonen wat ze in hun mars hebben in de ring.”

Door de coronamaatregelen is het niet mogelijk om het evenement bij te wonen maar er zal een kwalitatieve livestream worden voorzien. Die kan je bekijken via het YouTube-kanaal van Round 3.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Kringloopwinkel als pakjesdienst tijdens Sinterklaas en feestdagen