Onze zoektocht naar Beauty and the Believer

Wij zijn negen enthousiaste studentes Journalistiek aan AP Hogeschool in Antwerpen. In februari 2020 startten wij een crossmediale lifestyle-opdracht over de geloofwaardigheid van influencers en redactrices in de beautywereld. We wilden ontdekken wie van beide de “expert” is en van wie jongeren tussen 18 en 25 het beauty-advies het meest geloven, aannemen en opvolgen.

We spraken met verschillende grote namen in het werkveld. Onder andere met Sophie Vereycken (Nina en Goed Gevoel), Elisabeth Bungeneers (Flair), Marthe Van der Hoogerstreate (influencer), Mie Van der Auwera (pr-bureau MMBSY) en Helen Willems (BE-OO-KAY).

Zij gaven ons zeer interessante informatie en duidelijke antwoorden waardoor het mogelijk werd om een fantastisch project uit te werken.

Geniet ervan! Hier is Beauty and the Believer!

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
RecAP van een bruisende eerste dag: “Ik ben geschrokken van het enthousiasme van de mensen”