Eerste meeting van de Flair-studentenredactie

Derdejaars journalistiek AP nemen Flair over

“Spannend!”, besloten 8 derdejaars journalistiek van AP na de eerste meeting met Flair-hoofdredactrice Eva en art director Line. De nieuwe ‘Generatie Flair’ neemt immers de editie van 8 december over.

Als je de jonge generatie vrouwen laat terugblikken op het vreemde jaar 2020, dan moet je ze zelf aan het woord laten, dacht Eva. Daarom speelde ze de derdejaars het Flairnummer van 8 december in handen. 8 enthousiaste meisjes gaan de uitdaging aan en stelden tijdens de eerste meeting hun plannen voor. “Veel echt goeie ideeën”, vonden Eva en Line, “die perfect het verhaal van 2020 vatten.”

De studentes hebben een pittige maand oktober voor de boeg want hun deadline ligt op 2 november. Staan nog op het programma: veel research, reportages, interviews en… een fotoshoot! Oud-studentes AP en Flairredactrices Elien Geboers en Laura Vansweevelt coachen mee de jonge redactie. Studente Tekst Louise voorspelt: “Stevig, maar het komt in orde.”

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Nieuwe educatieve Havenstudio in het MAS