Schotens gemeenteraadslid stapt over van N-VA naar Vlaams Belang

Schotens gemeenteraadslid Nadine Van Mol maakt de overstap van de N-VA naar Vlaams Belang. Volgens de voorzitter van N-VA Schoten zou ze die keuze voornamelijk maken vanwege problemen met het nationaal N-VA bestuur en niet vanuit eventueel ongenoegen met de Schotense N-VA. Met het vertrek van raadslid Van Mol bestaat de meerderheid uit Schoten voortaan uit 16 van de 31 zetels. Een nipte meerderheid, die weliswaar standhoudt. Wij spraken met Schotens N-VA voorzitter Kim De Hondt vlak voor de gemeenteraad van gisterenavond.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
persoon kijkt naar vacature 'directeur gezocht'
Leerkracht freinetschool Petra Buelens: “Onze directeur heeft een hart voor de school”