Schotens gemeenteraadslid stapt over van N-VA naar Vlaams Belang

Schotens gemeenteraadslid Nadine Van Mol maakt de overstap van de N-VA naar Vlaams Belang. Volgens de voorzitter van N-VA Schoten zou ze die keuze voornamelijk maken vanwege problemen met het nationaal N-VA bestuur en niet vanuit eventueel ongenoegen met de Schotense N-VA. Met het vertrek van raadslid Van Mol bestaat de meerderheid uit Schoten voortaan uit 16 van de 31 zetels. Een nipte meerderheid, die weliswaar standhoudt. Wij spraken met Schotens N-VA voorzitter Kim De Hondt vlak voor de gemeenteraad van gisterenavond.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Professor Nathalie Dens: “In het algemeen wegen negatieve reviews zwaar door”