EMI leent gezelschapsspelletjes uit

De mediatheek van campus Meistraat, het EMI leent sinds donderdag ook bordspellen uit. De spelletjes zijn vrij uitleenbaar voor studenten. Ze zorgen voor slechts één dag speelplezier daarna moeten ze teruggebracht worden. Helaas mogen de spelletjes de campus niet verlaten. De gezelschapsspellen zijn gloednieuw. Je kan classics zoals Bobble, Codenames, Pandemic lenen. Het assortiment werd verwezenlijkt door het departement Onderwijs en Training en de studentenraad van departement Onderwijs en Training. 

Het personeel van de mediatheek vindt de spellen een mooie aanwinst. Ze spelen zelf heel graag gezelschapsspellen en hopen hier de studenten even blij mee te maken.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Feministische sticker op een verkeersbord
#WijGrijpenIn-campagne