Sorare, de online voetbal-/kryptogame

De Pro league heeft de samenwerking met Sorare verlengd. Sorare is een online fantasy voetbalgame die zich afspeelt in de kryptowereld waarin je kaarten kan verzamelen of ruilen. Ze worden gecreeerd met NFT’s. 

Afhankelijk van de divisie waarin je zit kan je andere kaarten winnen of etherium, een kryptomunt. De game is wereldbekend, de jupiler pro league wint enorm aan populariteit dankzij het fantasyspel. Zo vertelt Frederik de Pauw die een Sorare Community heeft opgericht  

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
‘We zijn ons bewust van de cijfers, maar ze blijven nog steeds zorgwekkend.’