Wat eet jij op Wereld Nutella Dag?

“Nutella verdient een speciale dag” dat dacht blogster Sara Rosso. Sindsdien zijn we een niet-officiële feestdag rijker. Op woensdag 5 februari vieren we de smeerchoco door foto’s, gerechten en kooktips met elkaar te delen via sociale media. Maar wat is jouw favoriete Nutella herinnering? 

Het ene kind wil alleen maar leverpastei op haar boterhammen om te eten tijdens de lunch. Maar Nutellaliefhebber Kimberley (24) wou alleen maar Nutella op haar boterham. Daar had ze ook een speciaal verzoekje bij. “De enige manier waarop mijn moeder kon zorgen dat ik boterhammen zou eten, was als er Nutella op zat. Ze moest dan een snede besmeren met een dikke laag chocopasta en dubbelvouwen. Zodat, als ik een hapje nam, er een bubbel Nutella uit kwam. Die at ik op zoals een shotje.” Kinderen die hun boterhammen niet lekker vinden, dat is de normaalste zaak van de wereld. Maar de moeder van Kimberley vond er de perfecte oplossing voor. 

Studente Maxime (22) gaat elke maand minstens een keer op Nutella pizza date met haar beste vriend. “Zo heb ik gebond met mijn beste vriend, dus nu moeten we dat blijven doen. Ook at ik vroeger elke week een Nutellatosti op woensdagmiddag. Dat waren goede tijden.” 

Tijdens de Kerstperiode worden er vaak kerstbomen gemaakt van Nutella en bladerdeeg. Volgens Tyron zorgt een beetje Nutella gewikkeld in bladerdeeg voor het perfecte hapje om bij de haard te zitten. 

Tyron (22) houdt van de Kerstperiode. Maar een kerstboom gemaakt van Nutella zorgt voor extra gezelligheid. “Als we met de hele familie een koffie’tje drinken dan kan iedereen een ‘takje’ afbreken.” Céleste, student rechten, is het hier mee eens: “wij maken ook elk jaar een Nutella kerstboom. We zijn er allemaal gek op.” 

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Theater Cartouche brengt de Sint naar de kindjes