Remco Evenepoel wint tijdrit in Vuelta en verstevigt rode leiderstrui

Remco Evenepoel heeft de tijdrit in de Ronde van Spanje gewonnen. De tijdrit was 30 kilometer lang en de 22-jarige Belg legde deze af met een gemiddelde van maar liefst 55,676 km/u. Evenepoel won met een voorsprong van maar liefst 48 seconden op Primoz Roglic. Cavagna, ploegmaat van Evenepoel, eindigde als derde op een minuut. De renner uit Schepdaal staat in het algemeen klassement nu al 2 minuten en 41 seconden voor op Roglic en iets meer dan drie minuten op Enric Mas. Een riante voorsprong, maar toch is de eindwinst nog niet binnen. Wielercommentator Jan Suykens verduidelijkt.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Een heel ander leven