Voetbalveld Cappellen FC

Hoe doen de belofteploegen het in Tweede Nationale B?

Sinds dit seizoen krijgen de voetbalploegen uit 1A de kans om hun beloften mee te laten spelen in de lagere competities. Zo treden in Tweede Nationale B de beloften van KV Mechelen en Beerschot aan. Zij nemen het op tegen traditieploegen als Cappellen FC, Racing Mechelen, Berchem Sport en Lyra-Lierse. Maar hoe verloopt die overstap? 

Nadat ze de barragematchen tegen de beloften van Lierse Kempenzonen gewonnen hadden, mochten de jonge Kakkers aantreden in Tweede Nationale B. Met 14 punten in acht wedstrijden bezetten ze de derde plek in het klassement. Milan Robberechts kreeg reeds een kans bij het eerste elftal, waar hij twee goals scoorde tegen Westerlo. 

De beloften van Beerschot hebben het wat moeilijker. Zij staan net boven City Pirates en Berchem Sport, twee streekgenoten, 16de in de stand. Winnen konden ze enkel tegen Diegem Sport en Pepingen-Halle. Komende speeldag nemen de twee beloftenteams het tegen elkaar op.  

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Younited
Club Brugge Younited bestaat 15 jaar “een voetbalclub kan mensen echt helpen om een volgende stap te zetten.