Record aantal tickets verkocht voor bekermatch tussen Lierse en Anderlecht

Lierse maakt zich klaar voor een knetterende bekeravond tegen Anderlecht. De Pallieters mogen voor het eerst sinds 2015 terug aantreden tegen een ploeg uit de hoogste voetbalklasse, en dat heeft de clubkas geweten. Met 10000 exemplaren, ging er een recordaantal tickets over de toonbanken. Het is zeven jaar geleden dat zoveel mensen een wedstrijd op het Lisp hebben bijgewoond.  

Op papier moet Anderlecht altijd winnen vanavond. Maar met de vorm waarin ze tegenwoordig verkeren, is dat geen certitude. Daarboven is het ook al van 2002 geleden dat Anderlecht nog eens kon winnen in Lier.  

De supportersclub roept massaal op om in zwart-geel naar de match te komen kijken. Ze hebben onder andere 5000 vlaggetjes ter beschikking gesteld om de sfeer op te drijven. Na de degradatie in 2015 en het faillissement in 2018, lijkt het Lisp eindelijk terug te gaan ontploffen. 

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Van radiospots analyseren tot stemopnames afnemen: mijn stage bij de radiospotcel