Kat met meisje

Je hebt meer plezier door een therapiedier

Een huisdier op doktersvoorschrift, zou dat niet ideaal zijn. Op de Dag van de therapiedieren wordt het belang van jouw trouwe vriend benadrukt. Therapiedieren zijn speciaal opgeleid om mensen gezelschap te houden tijdens moeilijke momenten of om te helpen in het dagelijkse leven. Zo geven dieren je een rustig en positief gevoel en je kan helemaal jezelf bij ze zijn. Daarom worden ze vaak gebruikt bij kinderen met een beperking. Honden zijn de bekendste therapiedieren maar je hebt ook sessies met katten, paarden, alpaca’s en zelfs dolfijnen. Door jouw trouwe viervoeter voel je je dus een stuk gelukkiger.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
FACT: EEN STAGE BIJ FACTCHECKERS IS KINDERSPEL