Hotels Antwerpen

Antwerpse hotels volgeboekt tijdens de eindejaarsperiode

Het aantal toeristen in de Antwerpse hotels bereikt een hoogtepunt tijdens deze eindejaarsperiode. De bezettingsgraad neemt toe tot 90%. Na enkele donkerdere jaren door de coronacrisis, herleeft de sector nu als nooit tevoren. De combinatie van de gezellige kerstmarkt, en de alsmaar exclusievere hotels in de Koekenstad, lokt een groot aantal toeristen. De stad en hoteluitbaters gaan dus hand in hand om Antwerpen nog meer op de kaart te zetten.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Foto ketting met diamanten
Stad Antwerpen wil synthetische diamanten produceren