Voornemens trekken een nieuw jasje aan

Voornemens trekken een nieuw jasje aan

Elk jaar starten heel wat mensen het nieuwe jaar met een reeks voornemens. Waarom hebben wij voornemens? En zijn wij niet te hard voor onszelf met de doelen die wij stellen? “Een goed voornemen wil zeggen een procedure volgen, iets vasthouden en als je iemand bent die houdt van kiezen, houd jij deze zeker en vast niet vol maar erg is dat zeker niet je moet jezelf kennen.” zegt voedingstherapeute Dhwali Saeyvoet,

We zijn allemaal aan het dromen. Waar wil ik over vijf jaar staan? Of over tien jaar? We maken goede voornemens om méér uit het leven te halen. Maar om goede voornemens te maken, moet je ook een nieuwe aanpak nemen. Body-mind-en soul pyscholoog, Laure Dumoulin combineert daarom coaching en yoga samen om je volledige te transformeren. “Ik ben begonnen als klassiek pyscholoog en heb, ontdekt dat het een oude manier van werken is die voor mensen niet meer werkt, zelfs voor mij en  ben dan op zoek gegaan naar nieuwe manier zoals yoga”.  

Geluk bepalen

Of je nu gezonder wil eten, frans wil leren of vaker creatief bezig wil zijn, het hangt allemaal samen met goed in je vel zitten en geestelijk in balance zijn. De oude manieren van werken zoals: gewone therapieen en opvolging blijken volgens voedingstherapeute, Dhwali en psychologe, Laure Dumoulin niet meer te werken. Hoe  wij naar onszelf kijken is belangrijk. Zo krijg je een beeld van wat ons gelukkig maakt. Deze verandering alleen is een goede voornemen. 

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Ondanks lerarentekort opent ‘De musjes’ in Antwerpen lagere school