Dag van de jeugdbeweging

Dag van de Jeugdbeweging brengt jeugdbewegingen samen  

Geen doorsnee ochtend op het Theaterplein in Antwerpen. Op vrijdag 20 oktober trotseerden jongeren massaal regen en wind om met z’n allen in een gezellige sfeer van een ontbijt te genieten. Gekleed in hun Chiro- of scoutsoutfit verbroederden ze en gingen ze over de jeugdbewegingsgrenzen heen om bij te praten. De reden? De Dag van de Jeugdbeweging.  

De Dag van de Jeugdbeweging wordt sinds 2001 elk jaar op de laatste vrijdag voor de herfstvakantie gevierd. De dag wordt gekleurd door honderden evenementen verspreid over heel Vlaanderen. De Dag van de Jeugdbeweging fungeert als blijk van appreciatie voor iedereen die betrokken is bij een jeugdbeweging. Verder willen de jeugdbewegingen zichzelf in de kijker zetten en de toetredingsdrempels verlagen.  

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Playstation 5
Annemijn (26): “Zelfs voor 1.800 euro doe ik mijn nieuwe Playstation niet weg”