Auto's en fietsers rijden in een mistige straat

 De eerste gevaarlijke winterochtend van het seizoen

Donderdag 30 november werden we begroet door de eerste tekenen van winterweer. De temperatuur daalde die nacht tot onder het vriespunt, en er hing een dikke laag mist. Dat maakte het voor de automobilisten en fietsers heel wat lastiger om veilig op hun bestemming te geraken. Het Koninklijk Meteorologisch Instituut meldde ook een code geel voor gladheid in sommige provincies. De aangevroren mist maakte de wegen glad, de autoriteiten waarschuwde om voorzichtig te zijn.

De mist is de hele dag laag blijven hangen, waardoor het verkeer en andere dagelijkse activiteiten uitdagend bleven. De combinatie van lage temperaturen, intense mist en bevroren plekken dienen als een voorbode van de naderende winter.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
straatsburg parlement
AP bezoekt het Europees Parlement