een soort van rally wagen op een boekcover

Populariteit van de sport ‘rally’ is de laatste jaren gedaald: “Het is de jeugd die minder interesse toont in de sport”

Het rallycrosscircuit van Maasmechelen mag verder blijven bestaan. Het circuit krijgt een omgevingsvergunning voor zeven jaar. Net zoals bij het rallycrosscircuit in Arendonk, verliepen de besprekingen moeizaam. De circuits liggen midden in de natuur en zorgen voor vervuiling. Uiteindelijke bereikten beiden wel een akkoord. Zo wil de Vlaamse regering niet dat de sport verdwijnt. De populariteit is namelijk de laatste jaren gedaald en een instroom van nieuwe autosporters zou nodig zijn zegt Etienne Carlens van de Vlaamse Autosportfederatie.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Het is aanpassen