Sami Souguir: ‘Metaal was de slagader van Gent’

Duik in de fascinerende geschiedenis van de metaalnijverheid in het Industriemuseum van Gent. De expo ‘Ferro Non Ferro’ toont de evolutie van metaalbewerking, met interactieve ervaringen voor alle leeftijden. Bezoekers ontdekken de rol van deze industrie in het verleden en heden, terwijl het belang van recycling en toekomstige toepassingen van metaal benadrukt wordt. ‘Doe-het-zelf’ ateliers laten bezoekers zelf aan de slag gaan, van het maken van bouten tot het bedienen van oude schrijfmachines. Educatieve video’s bieden een dieper inzicht in de ontwikkeling van deze boeiende sector.

| Nisrine Ziadi, Caro Storms

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Mensen die bij de voedselbank eten halen.
Voedselbanken worden steeds vaker platgelopen