Schaap

Stikstofdecreet uitgesteld naar 2024

Het stikstofdecreet raakt dit jaar niet meer goedgekeurd. Hierin staan de maatregelen die de Vlaamse overheid neemt om de uitstoot van stikstof tegen 2030 sterk te verminderen. De Vlaamse oppositie vraagt om een advies van de Raad van State. Zij moeten onderzoeken of het decreet juridisch standhoudt en kan hiervoor 30 dagen de tijd nemen. Hierdoor kan er geen stemming komen in de regering en wordt de goedkeuring van het stikstofdecreet minstens uitgesteld tot volgend jaar.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Protestactie 'Blokkade aan de kade'
‘Antwerp for Palestine’ voert actie bij Antwerps havenhuis: “Doorvoer van wapens maakt België medeplichtig aan genocide”