Billie Eilish brengt nieuw album ‘Hit Me Hard And Soft’ uit

De Amerikaanse popster Billie Eilish heeft haar nieuwe album ‘Hit me hard and soft’ uitgebracht. Studio Brussel gaf Belgische fans de avond voor het album gepubliceerd werd al een voorproefje. Billie Eilish presenteerde haar 10 nieuwe nummers exclusief tijdens een luisterparty in New York.

Het nieuwe album ‘Hit me hard and soft’

De 10 nieuwe nummers duren in het totaal 43 minuten. Eilish omschrijft haar nummers als haar meest gedurfde en persoonlijke werk tot nu toe. Met haar nieuwe album hoopt ze mensen op een krachtige en tegelijkertijd subtiele manier te raken.

In ‘Hit me hard and soft’ verkent Eilish verschillende emoties en thema’s, variërend van liefde en pijn tot zelfontdekking. Het album gaat over haar persoonlijke groei door de jaren heen. Toen ze slechts 14 jaar oud was, ging haar haar nummer ‘Ocean Eyes’ viraal op het internet. Op 17-jarige leeftijd scoorde ze wereldwijd met ‘Bad Guy’.

Samenwerking tussen Billie en haar broer Finneas O’Connell

Billie Eilish en haar broer Finneas zijn niet alleen familie, maar ook muzikale partners. Ze werken samen aan alles, van het schrijven van liedjes tot het maken van muziek. Ze hebben een sterke band wat helpt bij het creëren van eerlijke en authentieke muziek. Finneas heeft een grote rol gespeeld in het ontwikkelen van het unieke stem geluid van Billie. Hun samenwerking is heel belangrijk voor Billie’s succes en creatieve visie. Fans zijn benieuwd naar wat de toekomst voor dit bijzondere duo nog zal brengen.

Een grensverleggende stijlicoon

Billie Eilish heeft niet alleen de muziekscene veranderd, maar ook de manier waarop we mode en visuele expressie binnen de popcultuur bekijken. Ze staat bekend om haar unieke kledingstijl met oversized outfits en felle kleuren. Hiermee doorbreekt ze de traditionele schoonheidsnormen en moedigt ze zelfacceptatie aan.

Ook op visueel vlak laat Billie Eilish een sterke indruk achter. Haar muziekvideo’s zijn gewaagd en surrealistisch, terwijl haar podiumoutfits extravagant en opvallend zijn. Ze gebruikt beeldtaal om haar artistieke visie te versterken en meer diepgang te geven aan haar muziek.

Tracklist ‘Hit me hard and soft’

  1. ‘Skinny’
  2. ‘Lunch’
  3. ‘Chihiro’
  4. ‘Birds of a feather’
  5. ‘Wildflower’
  6. ‘The greatest’
  7. ‘L’amour de ma vie’
  8. ‘The diner’
  9. ‘Bittersuite’
  10. ‘Blue’
Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
“Het is als windowshoppen op de Meir”