Tuin Rubenshuis met persoon

Studenten ontdekken Rubens Experience met geheim concert

Het Rubenshuis in Antwerpen organiseerde in de avond van 17 oktober een geheim concert in de Rubens Experience. In dit onderdeel van het museum leert de bezoeker de schilder Rubens op een technologische wijze kennen. Enkel studenten werden toegelaten bij het concert. Op deze manier wil het Rubenshuis studenten laten kennismaken met het museum, en dit aan een schappelijkere prijs.

Een uitverkocht concert

“Het concert was een enorm succes. Al onze tickets waren uitverkocht. We vonden het belangrijk dat het concert exclusief bleef voor studenten. Op deze manier hopen we dat studenten sneller ons museum opnieuw zullen bezoeken.”, zegt Coördinator publiekswerking van het Rubenshuis, Liene Conard.

Plaats voor nieuw talent in het Rubenshuis

Voor het geheime optreden van de avond koos het Rubenshuis de artieste Piffy, een nieuw opkomend talent. Het museum kiest er bewust voor om ook jong talent nieuwe kansen aan te bieden.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
“We hebben al plannen gemaakt voor het weerzien”