Van links naar rechts: Zora, Baptiste Painblanc

“Mijn dochter wil later ook werken als advocate”

Zora

“Mijn favoriete plek in Antwerpen is het Centraal Station. Ik kom er vaak om naar de reizigers en pendelaars te kijken. Het liefst zou ik ook een kantoorjob hebben. Maar daarvoor moet ik eerst de lessen bij Atlas afronden.

In Afghanistan werkte ik als advocate. Door het oorlogsgeweld ben ik met mijn gezin het land ontvlucht. We wonen nu in Merksem, waar mijn kinderen naar school gaan. Mijn dochter wil later rechten studeren en zoals ik advocate worden.

Ik woon graag in België omdat de mensen er vriendelijk zijn. Nederlands vind ik een mooie, maar moeilijke taal. Ik oefen het vooral door af te spreken met mijn goede vriendin Erika.”

Auteur | Baptiste Painblanc

Elk jaar laten honderden mensen hun thuisland achter om een nieuw leven op te bouwen hier in België. Atlas begeleidt hen bij de inburgering in Antwerpen.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Rammstein keert in 2024 terug naar België.
“Ik blijf Rammstein fan, zelfs als Lindemann schuldig is”