School.com

Het schoolwerk blijft komen, maar de dagelijkse sleur is gebroken. Ik sta geen twee uur voor de les begint op, om als ik net vertrokken ben te beseffen ‘Shit, ik ben dat boek vergeten’, ik sta geen uur in het station omdat ik de deuren van de trein voor mijn neus dicht zag gaan.

Het blijft raar om alles online in te dienen en presentaties op te nemen. Ik ben hopeloos met planningen en al zeker nu ik de structuur van een gewone lesdag kwijt ben. Elke dag voelt aan als vakantie omdat ik het huis niet uitkom. Ik weet dat ik van alles moet doen, maar ik heb nood aan wat druk om aan taken te beginnen. Ik lever alles op tijd in maar overschot heb ik toch niet hoor.

Nog zo een gek gegeven in deze corona-periode: videobellen met docenten… Mijn nieuwsgierigheid flakkert op, je kijkt niet elke dag binnen in het huis van je docent… Hoe zou hij wonen? Misschien loopt er iemand van haar familie voorbij?

Snel een propere T-shirt aan. Een deftige broek? Nee, maakt niet uit. Nog snel iets aan dat vogelnest op mijn hoofd doen en klaar voor een nieuwe schooldag. Ik ben tien minuten wakker en ik heb al een feedback-gesprek met een docent. ‘Dag meneer, ja hoor met mij alles goed. Nog steeds in goede gezondheid?’

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Tami Segers
“Toen ik de opleidingsinformatie van Journalistiek opzocht, dacht ik: ‘Tiens, dit is echt iets voor mij!’”