The Experience Box brengt coronaproof diner uit

Bedrijven kunnen hun medewerkers een beloning geven in de vorm van een uitgebreid coronaproof diner. Dit dankzij ‘The Experience Box’ van Total-e en Gourmet Invent. Het is een alternatief voor eindejaarevenementen.

“Misschien wil je jouw medewerkers en klanten coronaproof bedanken, en misschien vooral in een jaar als dit. Daarvoor bedachten we een originele oplossing voor.”, legt Jeroen Meermans (Managing director van Totel-e) uit, “een onvergetelijk spektakel voor twee aan huis.”

‘The Experience Box’ bevat een viergangenmenu voorbereid door sterrenchefs Filip Claeys en David Martin, gekend van De Jonkman en La Paix. Ook drank en tafeldecoratie worden mee in de box gestoken. Verder is er ook gezorgd voor digitaal entertainment door stemmenimitator Guga Baúl die muzikale imitaties zal doen, de culinaire comedian Joost Van Hyfte zorgt voor wat humor en bij het dessert zorgt mentalist Gili voor wat magie. Het is ook mogelijk om via een videoboodschap een persoonlijke uitnodiging te krijgen. De box wordt dan op het afgesproken moment voor de besteller hun deur gezet.

ColofonNaam
Tekstbadges_tekstThomas Hendriks
Eindredactie tekstJanne Genar
Eindredactie onlinePauline De Mulder
Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Het Marokkaans parlement in Rabat
Ongewenste beïnvloeding in Nederland: “Marokko opereert veel subtieler dan Iran of Turkije”