Kim Vandenbroucke: “De broodfokkers slagen de prijzen op en de asielen mogen de miserie opkuisen”

In de eerste lockdown trokken mensen er massaal op uit om te gaan wandelen en dit is natuurlijk leuker met een hondje naast je. Een beslissing waar je best wel langer dan een nachtje over slaapt. Toch valt het op dat niet iedereen hier zo goed over heeft nagedacht. Sinds september brengen steeds meer mensen hun puppy naar het asiel omdat ze er toch niet zo goed voor kunnen zorgen. Ik sprak met een Kim Vandenbroucke communicatieverantwoordelijke van GAIA wat zij er van vindt.

ColofonNaam
Tekstbadges_tekst
Video
Eindredactie tekst
Eindredactie online

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
kortfilmfestival_Leuven
Vincent Langouche, kortfilmfestival Leuven: “Dankzij kortfilms wordt nieuw talent opgepikt”