Sensoa & Sciensano beantwoorden onze vragen over ‘Wereldaidsdag’ op 1/12

Dinsdag 1 december is het ‘Wereldaidsdag’, de jaarlijkse oproep tot solidariteit voor mensen met hiv. In België zijn er twee bevolkingsgroepen die nog altijd getroffen worden door hiv. Ben je benieuwd of de hiv diagnoses in deze twee bevolkingsgroepen dalend of stijgend verlopen? Beluister hieronder dan het interview met Jessika Deblonde van onderzoekscentrum Sciensano.

Ook Sensoa, Vlaams expertisecentrum voor seksuele gezondheid, laat ‘Wereldaidsdag’ niet onbesproken voorbijgaan. Boris Cruyssaert van Sensoa praat over de InstagramStories campagne en vertelt welke misvatting over hiv, volgens hem, als eerste de wereld uit moet.

ColofonNaam
Tekstbadges_tekstRomy Deridder & Jana Gudernatsch
AudioproductenRomy Deridder & Jana Gudernatsch
Eindredactie tekstbadges_tekstJana Gudernatsch, Phéline De Piere & Louis Lambrechts
Eindredactie onlineJules Meyvis & Eva Geers
Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Koreaanse keuken verovert plaatsje in Antwerps culinair landschap