Verplichte quarantaine na terugkomst uit rode zone

Sinds 31 december van vorig jaar geldt een verplichte quarantaine van twee weken en een coronatest voor wie terugkomt uit een rode zone. Deze maatregel kwam voor veel mensen die al op reis waren als een enorme verrassing. Vele van hen zijn helemaal niet voorbereid om in quarantaine gegaan en mogelijks zal deze regel dan ook genegeerd worden door enkelingen. Ik vroeg me af hoe de Antwerpenaar tegenover mensen staat die niet in quarantaine gaan.

ColofonNaam
AudioElias Bogaerts
Eindredactie tekstDeli De Jonghe
Eindredactie onlineIne Verheyen

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
rijinstructeurs
Frans Janssens: “Rij-instructeur worden vereist kennis die al 30 jaar uitgestorven is.”