Eurosong hapjes

Dries De Doncker: “De Eurosongdagen zijn voor mij echt een hoogtepunt”

De kandidaten voor de preselecties van het Eurovisiesongfestival 2023 zijn bekend. The Starlings, Loredana, Gala, Hunter Falls, Chérinne, Ameerah en Gustaph proberen een plaats te bemachtigen.

Dries kijkt alvast uit naar de preselecties: “Eurosong is voor mij een belangrijk event. Ik kijk dit altijd samen met vrienden en familie en maak daarvoor altijd veel hapjes. De Eurosongdagen zijn voor mij echt een hoogtepunt.” Hij hoopt alvast dat Gala ons land mag vertegenwoordigen.

Zelf is Dries nog niet live kunnen gaan kijken aangezien de tickets moeilijk te verkrijgen zijn. Maar er bestaat een officiële fanclub voor de Belgische fans van Eurosong. Stephan Monsieur: “Als lid kan je ook een OGAE- pakket krijgen. Hierdoor kan je tickets voor de halve finales en finale van het songfestival zonder stress kopen, want dat is net zoals Tomorrowland op een paar minuten uitverkocht.”

In tegenstelling tot Dries heeft Stephan nog geen voorkeur voor een artiest die ons mag vertegenwoordigen. Hij wacht op de liedjes waarmee de artiesten gaan performen.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
De Spaanse griep moest ons voorbereiden