“Solden, the most wonderful time for corona”

De solden zijn weer van start gegaan. Dat betekent stampvolle winkels waar het wemelt van de klanten. Het is de droom van elk virus, vooral van het coronavirus. Tijdens de solden zijn mensen sneller geneigd om rustig te kuieren over de winkelstraat. Wat natuurlijk not done is tijdens een periode als deze. Het virus grijpt elke kans om iemand een bezoekje te brengen. Het is dus noodzakelijk dat de maatregelen in de winkels van kracht blijven. Er mag maar een bescheiden aantal klanten binnen, maar dit leidt dan weer tot lange wachtrijen buiten. Tijdens het aanschuiven lijkt het of de regels versoepeld zijn. Houdt de afstandsregel van 1,5 meter nog stand dan? Samen voeden we het virus, zonder dat we het beseffen.

ColofonNaam
Tekstbadges_tekstLisa Debeuckelaer
Eindredactie tekstJules Meyvis
Romy Deridder
Louis Lambrechts
Eindredactie onlineSofie Verbeeck
Luka Dams
Lisa Debeuckelaer
Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
“Ik heb bijgeleerd dat als ze haar goesting niet krijgt ze irritant is”