real life Squid Game

De Zuid-Koreaanse serie Squid Game komt tot leven

Squid Game is de meest bekeken Netflix-serie en heeft wereldwijd succes. Binnenkort kunnen we zelf meespelen, Youtuber Acacia Jr. Mbenga organiseert een real life Squid Game.

Acacia Jr. speelde al eerder een spel na uit de serie op de Meir, en gaat woensdag in een zaaltje de serie tot leven brengen. “Momenteel zijn we een grote Squid Game aan het organiseren. We hebben een post geplaatst op Instagram om 36 subscribers te zoeken die we gaan uitnodigen om te spelen voor één grote prijs.”

Ouders en scholen zijn niet blij met de hype van het programma. De serie heeft een leeftijdscategorie van 16+, maar de invloed is te groot en heeft negatieve effecten. Een simpel spelletje zoals 123 piano kan leiden tot een gevecht. Acacia Jr. heeft na zijn versie van de serie verschillende negatieve reacties gehad. “Vooral ouderen maken er een probleem van, ze zeggen dan dat het een negatief effect kan hebben op de kinderen terwijl het eigenlijk gewoon onschuldig is. Ze maken van een mug een olifant.”

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Krakers in de Croky Cup