Zeg geen chemo muts tegen de Charlie muts

Je haren verliezen door de chemo slaat bij veel patiënten in als een bom. Ontwerpster en ex-kankerpatiënte Céline Laridon ontwerpt modieuze mutsen. Het merk Love Charlie richt zich op kale vrouwen die met stijl door willen gaan.

Céline Laridon kreeg in 2018 borstkanker. Ze verloor haar haren en was op zoek naar een hippe muts. Hieruit is het merk Love Charlie ontstaan. Laridon wil vrouwen die hun haren verliezen tijdens de chemotherapie mooi laten voelen. Zelf noemt ze het de Magic Sparkle. ‘Wie mij kent weet dat mijn haar voor mij heilig was. De klassieke chemo-mutsjes spraken mij niet aan. Je kan mijn haar afnemen, maar niet mijn stijl.’ 21 oktober is de dag tegen Kanker. Vandaag steken we kankerpatiënten en hun naasten een hart onder de riem.  Met deze actie tonen we aan dat we samen vechten tegen de aangrijpende ziekte die mensen blijft teisteren.

Auteur | June Beschuyt, Lotte Horemans

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Woning brand