Lichtspektakel De Grote schijn schittert in het Rivierenhof

“Ze zeggen altijd: every dream begins with a dreamer”, vertelt directeur van het Rivierenhof Peter Verdyck trots. Na een jaar gaan de deuren van lichtspektakel De Grote Schijn eindelijk open voor alle mensen, groot en klein.

Je wordt meegenomen op een wandeling van twee kilometer die je het bos op een andere manier laat zien. Door de verschillende lichteffecten en de muziek, beleef je een mooie avond in Deurne. “Het park komt er op een andere, natuurlijke manier uit. Ook al heb je het de laatste jaren heel veel bezocht, op die manier heb je er zeker nog niet naar gekeken. Ik denk dat het Noorderlicht bleek uitslaat als het dit zou zien” 

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Kerst brengt licht in dit duister jaar