Antwerpen past een efficiëntere vaccinatiestrategie toe

De Stad Antwerpen past een efficiëntere vaccinatiestrategie toe. Volgens Diederik Vernimmen, de algemene centrumcoördinator van de Antwerpse vaccinatiecentra, kunnen zo meer mensen op kortere tijd hun boosterprik krijgen. 

De hokjes die gebruikt werden tijdens de eerste campagne in vaccinatiedorp Spoor Oost werden afgebroken. In de plaats daarvan werken centra nu met losse stoelen. Ook het registratieproces werd vereenvoudigd: zowel in- als outcheck en registratie van gevaccineerden gebeurt nu op hetzelfde moment. 

Dit alles maakt het hele proces korter, wat op de lange termijn voor een efficiëntere vaccinatiecampagne zorgt. 

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
To Be Antwerp
To Be Antwerp is terug met nieuwe kunst