Woord van het Jaar laat Antwerpenaren koud

Volgende week dinsdag is het zover. Dan wordt het Woord van het Jaar 2021 bekend gemaakt. Onder de genomineerde woorden, in totaal 15, staan termen zoals ‘boosterprik’, ‘strooistep’, en ‘koalatest’. Hoewel ‘het Woord van het Jaar’ uitvoerig wordt besproken in de media en men nog tot maandagavond de tijd heeft om te stemmen, lijkt er bij de mensen weinig belangstelling te zijn. Wij namen de proef op de som en vroegen op de Meir in Antwerpen wat men weet over het Woord van het Jaar.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Cultuur(barbaren): besparingen op de cultuursector