Sportcoach Souhaila Akarkach

Sportcoach Souhaila Akarkach: “Maatregelen tegen racisme in de sportwereld mogen strenger”

Minister van Gelijke Kansen, Bart Somers, lanceert drie voorstellen om racisme aan te pakken in het voetbal. Clubs moeten bijvoorbeeld sancties tegen racisme bekendmaken en spelers en coaches moeten racistische opmerkingen meteen melden bij de scheidsrechter. Het debat over racisme is weer volop aan de gang, na een incident tijdens een voetbalmatch zondag. Sportcoach en activiste Souhaila Akarkach vindt dat er meer kan gebeuren tegen racisme in de sportwereld: 

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Grootste Albert Heijn van België te vinden in Mechelen