Stap mee met de dinosaurussen in de Handelsbeurs

Dino’s komen tot leven in de nieuwe expo ‘Ice age and Dinosaurs’ in de Handelsbeurs in Antwerpen. Deze opmerkelijke wezens zijn al 66 miljoen jaar geleden uitgestorven, maar blijven ons fascineren. 

In deze leerrijke expo kan je 45 uitgestorven diersoorten ontdekken. Dit gaat van de majestueuze Tyrannosaurus Rex tot en met de zoogdieren van de ijstijd, zoals de olifantachtige mammoet. Je kan kiezen voor twee opties in de expositie. Enerzijds kunnen de bezoekers vanaf 10 uur de expositie bezichtigen. Dit volgt dat het traject vanaf het ontstaan van de dinosaurussen tot het einde van de laatste ijstijd. Anderzijds wordt vanaf 17u de expo omgetoverd tot ‘Ice age and dinosaurs by night’. Dat is een lichtshow waar door  de prehistorische dieren bewegen op de muziek. Je kan nog tot en met zondag 16 januari oog in oog staan met de uitgestorven dieren. 

Paleontoloog Koen Stein legt uit of zo’n tentoonstelling leerrijk is:

Auteurs | Fleur Iven, Gabriella Weitman

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Bilal El Miri
“Leerkrachten met een migratieachtergrond hebben een streepje voor”