Heist-op-den-Berg is een blauwe bistro rijker

Voortaan kan u terecht bij de gloednieuwe bistro “Eugeen”. Voor uitbaatster Pascale D’joos (foto) is het een droom die uitkomt. “Ik heb altijd in de horeca gewerkt, hiervoor deed ik traiteurdienst, maar het was altijd al mijn droom om een eigen zaak te starten.” 

3 jaar geleden kwam het pand van een onder andere voormalige kapperszaak en lingeriewinkel vrij. 2,5 jaar verbouwde Pascale het pand tot de zaak die ze nu zelf gaat leiden. “Ik ga het alleen doen, mijn man is zelfstandige, die doet iets anders.”

Wat meteen opvalt, is de blauwe gevel. Een gedurfde maar ook bewuste keuze zegt Pascale. “Alles in de straat is hier bruin bruin bruin. Wij wilden opvallen en zo ook het volk aantrekken van de zondagsmarkt.” 

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Cosmetica en skincare winkels in Coronatijden