Tomorrowland en Rock Werchter organiseren samen boutiquefestival

Festivalorganisatoren Tomorrowland en Rock Werchter slaan de handen in elkaar voor een unieke samenwerking. Eind mei vindt het CORE-festival plaats in het Brusselse Ossegempark. Alle zintuigen worden geprikkeld door de verrassende ontmoeting van muziek, kunst en natuur.  

Een totaalervaring, dat is wat we mogen verwachten van de eerste editie van het boutiquefestival. Tomorrowland staat bekend voor hun festivals met een magische beleving. Dat zal niet anders zijn op het nieuwe CORE-festival. De combinatie van muziek, kunst en natuur zal op alle zintuigen inspelen. Tot na middernacht kunnen de bezoekers genieten van verschillende genres muziek op vier verschillende podia. Indie-, hiphop-, electronica-, hyperpop- en alternative dance-muziek zal weerklinken in het park. Daarnaast mogen bezoekers zich verwachten aan een exquise foodbeleving.  

Brusselse Burgermeester Philippe Close geeft in het persbericht aan trots te zijn op het aankomend evenement in zijn stad. “Wij zijn fier dat Tomorrowland en Rock Werchter, twee van de belangrijkste spelers in de muziekwereld, naar Brussel komen met dit nieuw concept. Brussel feest en geeft zo ook opnieuw zuurstof aan de evenement-, cultuur- en hotelsector.”  

De organisatoren hebben hoge verwachtingen voor 27 en 28 mei. Ze rekenen nu al op ongeveer 25 000 bezoekers per dag. De voorverkoop van de tickets start op 23 februari om 11u. De dag daarna volgt de algemene ticketverkoop. Een dagticket kost 67 euro en voor en weekendticket betaal je 123 euro. De line-up en de kunstinstallatieparcours worden binnenkort bekend gemaakt.  

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Ventilatie in scholen