Dylan Teuns niet geselecteerd voor WK wielrennen

Gisteren maakte bondscoach Vanthourenhout de selectie voor de wegrit van het WK wielrennen bekend. De grootste verrassing is het feit dat Dylan Teuns thuis moet blijven. De renner, die dit jaar nog de Waalse Pijl won, is zeer ontgoocheld dat hij niet mee naar Australië mag. Op 25 september is de wegrit van de elite en België heeft met Wout van Aert en Remco Evenepoel 2 absolute topfavorieten. Benji Naesen van de Lanterne Rouge Cycling Podcast geeft meer uitleg.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Uitzicht vanop Linkeroever
Dille (21): “Ik mis hoe het was om wakker te worden met mijn gezin”