gratis koffie tijdens happy hour

Gratis koffie tijdens happy hour moet Antwerpen cultuur bijbrengen

Naar aanleiding van de International Happy Hour Day op 12 november delen zeven Antwerpse koffiebars een week lang gratis koffie uit. Elke deelnemende bar voorziet een dag in de week gratis kopjes koffie voor alle klanten tussen 9 en 10 uur.

Bij happy hour denken de meeste mensen aan pintjes of cocktails, maar dat willen de bars veranderen. Ze hopen de koffiecultuur in Antwerpen uit te breiden. Een kop koffie is voor veel Belgen dé manier om de dag te starten, maar vaak kiezen ze voor gemakkelijke oploskoffie van thuis. Het zit niet in onze cultuur om een lekkere, kwaliteitsvolle koffie te kopen bij een lokaal barretje. De deelnemende bars hopen met deze actie hier verandering in te brengen.

Oog voor het milieu

Alle gratis koffies worden gemaakt met havermelk in plaats van met koemelk. Deze melksoort zorgt voor minder CO2-uitstoot en is dus heel wat ecologischer. Daarbovenop draaien de koffiebars met deze actie geen verlies. Havermelkmerk Oatly vergoedt alle kosten voor dit initiatief.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Publiek bij de Zesdaagse van Gent
Persverantwoordelijke Golazo Gert Van Goolen: “De Zesdaagse van Gent is de wintereditie van de Gentse Feesten”