Jezusstraat Antwerpen
Jezusstraat Antwerpen

Onzekere toekomst voor handelaars in Jezusstraat

Handelaars uit de Jezusstraat ondervinden veel overlast door werken. Het oude Proximusgebouw wordt namelijk afgebroken en vervangen door een gloednieuwe campus van de Karel De Grote Hogeschool. 

Deze werken zorgen voor lawaaihinder en opwaaiend stof. Hierdoor kiezen veel klanten ervoor om de Jezusstraat niet meer in te slaan, wat nadelig is voor de handelaars. Winkels zagen hun omzet de laatste tijd dalen, maar hier worden oplossingen voor gezocht. 

Stad Antwerpen bedacht een campagne om de straat in een mooi daglicht te plaatsen. Ze zorgde voor een banner met de straatnaam en leuke icoontjes. Zo hopen ze meer mensen naar de Jezusstraat te lokken. Maar volgens handelaars is dit nog niet genoeg. Zij zouden graag extra maatregelen zien in de toekomst om de extra kosten die de handelaars moeten maken te drukken. 

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
“We doen aan coronaproof lockdownfeestjes”