Foto Femke Nacht

Femke Verschueren: “Muziek is een vorm van Therapie en ik haal daar heel veel steun uit”

Jezelf goed voelen als je op straat komt, het is iets dat nog altijd niet voor de volle 100% gaat. Zangeres Femke Verschueren is het beu en wil dit probleem aankaarten door een eigen single te maken. “Ik hoop dat iedereen er steun en kracht in kan vinden.”

Femke Verschueren kan je kennen van Junior Eurosong en van de telenovelle Lisa op VTM. Maar een tijdje geleden maakte Femke op TikTok bekend dat ze bezig was aan een eigen single. Ze maakt al een tijdje covers op TikTok, maar nu gaat ze dus uitpakken als eigen nummer. Ze neemt alles voor eigen rekening omdat ze geen platenlabel heeft, maar de TikTokfans zijn al helemaal mee. Op twee december kan iedereen de single beluisteren.

“Muziek is een vorm van Therapie en ik haal daar heel veel steun uit”, vertelt Femke op Radio crAP. “De single gaat over hoe onveilig ik me voel in de nacht, maar ik wil niet dat mensen daar meer angst door krijgen. Het is eerder een strijdkreet om naar te luisteren als je alleen op straat loopt. Ik hoop dat iedereen er steun en kracht in kan vinden.”

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
60 jaar Yves Saint-Laurent wordt geëerd met Parijse expo