Laatstejaarsstudenten maken radio voor goede doel

De laatstejaarsstudenten Radiojournalistiek van de AP Hogeschool Antwerpen maken een week lang radio in het teken van de Warmste Week. Van 19 tot en met 23 december hoor je elke middag een show op de campusradio. Tijdens deze week kan je beroep doen op de APlossers. Dit zijn radiostudenten die een oplossing zoeken voor de problemen van hun luisteraars. Ook organiseren ze verschillende activiteiten om geld in te zamelen. Aan het einde van de week schenken de radiostudenten de opbrengst aan de Warmste Week.

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Tips: onderdrukkers voor de snurkers