Expo Art 2nd Antwerp

Antwerp expo maakt plaats voor internationale kunst

Op de beurs ‘Art 2nd Antwerp’ staan er maar liefst 68 galerijen van over de hele wereld met hun kunstwerken. De tentoonstelling is te bezichtigen van 15 december tot en met 18 december in Antwerpen Expo. Ondanks het jonge concept, is er al sprake van een succesverhaal.  

Bezoekers kijken hun ogen uit en gaan conversaties met elkaar aan over de kunstwerken. Dat kan ook bijna niet anders wanneer er een mix te vinden is van 300 nieuwe, opkomende en internationaal gevestigde kunstenaars, komend vanuit de hele wereld. 

Art 2nd Antwerp is een beurs voor hedendaagse kunst en vindt ondertussen voor de tweede keer plaats. 15 van de 68 deelnemende galerijen hebben hun vestiging in Antwerpen, de andere komen van zowat overal.   

Tijdens de opening is de expo toegankelijk voor een beperkt publiek. De ticketprijs voor die dag bedraagt namelijk 120 euro, wat 100 euro meer bedraagt dan een standaardticket voor de andere dagen. De opkomst was aanzienlijk en zorgde voor een gemoedelijke sfeer.   

Wil je dat anderen dit ook lezen? Deel!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Borden tegen fusie
Zwijndrecht gaat dan toch voor fusie